Bjørn Madsø Granvang

0.00 Reviews
Write a Review
Company name
Bjørn Madsø Granvang
Location
Midtveien 20, 1592 Våler i Østfold
Mobile phone
Listed in categories
Company description
Bjørn Granvangs meninger


Bjørn Granvang er en høyre-ekstremist som mener at norsk media er styrt av kommunister og at alle muslimer burde myrdes slik nazistene myrdet jødene under den andre verdenskrig.

Bjørn Madsø Granvang konsekvent bare omtaler president Barack Obama som "negeren". Bjørn Madsø Granvang mener at fargede ikke er mennesker. Bjørn Madsø Granvang hater derfor "negeren" president Obama. Av samme grunn hater han arabere og asiatere.

Bjørn Madsø Granvang støttet helhjertet den serbiske massakren av uskyldige mennesker på Balkan. Han mener at det er en tragedie at serberene ikke fikk fullført denne jobben.

Om Pakistan mener han at dette landet tilhører India og er okkupert av muslimer. De muslimske pakistanere burde derfor myrdes i sine hjem da  
Show more de ikke er mennesker mener han.

I VG forumet gjorde han seg bemerket med påstander om at bl.a Jens Stoltenberg, Berge Furre og Hanna Kvanmo var STASI agenter. Bjørn Granvang hevdet at han selv satt med store deler av STASI arkivet. At dette STASI arkivet er flere hundre kubikk meter stort og det er derfor helt usannsynlig at dette er tilfelle gjorde ingen forskjell. Under Mella nicket, produserte Bjørn Granvang til slutt et dokument for at det var en kiosk i Danmark som solgte frimerker som bevis for at Berge Furre var STASI agent. Han sendte dette "beviset" ut fra sin egen datamaskin med "fra Bjørn Granvang" som overskrift. Stor munterhet fulgte. Spesielt da Bjørn Granvang benektet at eposten kom fra han selv. En utestengelse fra VG fulgte av alle hans fire nicks.

Han har noen sidesprang i debatter rundt Israel. Men han vender stadig tilbake til sitt hat mot norsk media og norske maktpersoner og det hatet styrer alt han skriver.

Bjørn Granvangs mentale helse


Bjørn Granvang har mangelfullt utviklede sjelsevner. Han er derfor trygdet.

Han bruker alle mulige midler mot sine meningsmotstandere og han respekterer ikke norsk lov. Han brukte grov vold mot en ung jente som var saklig uenig med han. Hun ble skremt til taushet og et liv i eksil. Han har sendt utallige drapstrusler til andre meningsmotstandere. I mange internett forumer har han truet moderatorer og meningsmotstandere med juling. Flere av dem har han terrorisert til et liv i redsel og anonymitet. Alt dette mens han bruker mye tid på å beskytte sin egen anonymitet.

All denne terroren skjer derfor under hans nicks. Han gjemmer seg hele tiden bak sine nicks og står aldri frem under sitt eget navn. Han ble livredd da document.no publiserte hans navn etter hans gjentatte drapstrusler mot deltakere. Han fikk fjernet alle referanser til sitt navn der (og alle andre steder som trykket hans navn) og fortsatte derfor sin vanlige terror og trussel modus under sine nicks. Han bruker mye tid og krefter på å fjerne alle innlegg i forumer som omtaler han selv. Han er utvilsomt livredd for å bli konfrontert med det han har skrevet og gjort. Som menneske er derfor Bjørn Madsø Granvang en ynkelig feiging.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Bjørn Madsø Granvang or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details: website, location on man, working hours, photos and more.
Registered with us on
Share this listing
Send to WhatsApp Share on Facebook Share on Linkedin