Oslo TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

0.00 Reviews
Write a Review
  • Verified
    Listing
  • +3Years
    With Us
  • Recentrly
    Updated
Company name
Oslo TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Location
Sorgenfrigata 36a, Oslo, Norway
Contact number
Website address
Working hours
  • Monday: 08:00-18:00
  • Tuesday: 08:00-18:00
  • Wednesday: 08:00-18:00
  • Thursday: 08:00-18:00
  • Friday: 08:00-18:00
  • Saturday: 08:00-18:00
  • Sunday: Closed
Contact Person johan@oslotreservice.no
Company manager Hermann Oskarsen
Establishment year 2021
Employees 1-5
E-mail address
Listed in categories
Gardeners
tomterydding
Stubbefresing
Flishugging
TrepleieTrefelling
Company description
Velkommen til Oslo TreService – Din Ekspert på Trefelling og Trepleie i Oslo

Oslo TreService er en ledende leverandør av tjenester innen trefelling og trepleie i Oslo og omegn. Vi tilbyr en rekke spesialiserte tjenester til både private huseiere og bedrifter som trenger hjelp med trær og uteområder. Med vår dype kunnskap og erfaring, er vi stolte av å levere tjenester som kombinerer høy kvalitet, sikkerhet og kundetilfredshet.

Vi vet at trær kan være både en berikelse og en utfordring i hagen eller på eiendommen din. Derfor er vi her for å hjelpe deg med å ta vare på dem, enten det handler om å fjerne farlige trær, vedlikeholde vakre hekker, eller sikre trygg tilgang til eiendommen din om vinteren. Vår visjon er å skape trygghet, skjønnhet og funksjonalitet i  
Show more dine uteområder, med tjenester som er tilpasset nettopp dine behov.

Våre Tjenester

Oslo TreService tilbyr en helhetlig portefølje av tjenester som dekker alle aspekter av trepleie og uteområder. Her er en nærmere titt på hva vi kan gjøre for deg:

Trefelling

Trefelling er en av våre kjernekompetanser. Enten du har et tre som truer bygninger eller kraftlinjer, eller du ønsker å åpne opp hagen for mer sollys, kan vi hjelpe. Vi utfører sikker trefelling uansett størrelse og plassering på treet. Våre arborister er høyt kvalifiserte og benytter moderne teknikker for å sikre at fellingen skjer på en kontrollert og trygg måte. Vi vurderer risiko, tar hensyn til omkringliggende bygninger og sørger for at jobben blir utført med minimal påvirkning på resten av eiendommen.

Trepleie

Trær trenger jevnlig pleie for å holde seg sunne og sterke. Vår trepleietjeneste inkluderer alt fra beskjæring og kronereduksjon til fjerning av døde eller syke grener. Vi tilbyr også behandling mot skadedyr og sykdommer som kan svekke treets helse. Regelmessig trepleie bidrar til å forlenge treets levetid, forbedre dets estetiske verdi, og redusere risikoen for at det blir en fare for mennesker og eiendom. Våre eksperter vurderer hvert enkelt tre nøye og gir råd om de beste tiltakene for å ivareta dets helse og skjønnhet.

Stubbefresing

Etter trefelling står ofte stubben igjen som et uønsket element i hagen. Stubbefresing er en effektiv metode for å fjerne stubber helt ned til roten, slik at du kan gjenbruke området til nye formål. Vår moderne stubbefreser er designet for å håndtere stubber i alle størrelser, og vi sørger for at jobben blir gjort raskt og grundig. Etter fresing er området klart for ny beplantning eller annen bruk, uten at det er nødvendig med ytterligere graving eller arbeid.

Hekktrimming

Hekker er en viktig del av mange hager og uteområder, men de krever regelmessig vedlikehold for å holde seg tette, sunne og pene. Oslo TreService tilbyr profesjonell hekktrimming, hvor vi tilpasser klippingen etter hekkens type og dine ønsker. Vi sørger for at hekken får riktig form og tetthet, samtidig som vi fremmer sunn vekst. Vår hekktrimmetjeneste passer for både små prydbusker og store, omfattende hekkesystemer. Med riktig trimming blir hekken en vakker og funksjonell ramme rundt eiendommen din.

Flishugging

Etter beskjæring eller trefelling blir det ofte igjen store mengder greiner og kvister. Vår flishuggingstjeneste sørger for at dette hageavfallet kan gjenbrukes som flis. Flisen kan brukes som dekkmateriale i blomsterbed, gangstier eller som jordforbedring. Flishugging er også en miljøvennlig måte å håndtere hageavfall på, da det reduserer volumet av avfall og gir en nyttig ressurs tilbake til hagen. Vi tilbyr flishugging på stedet, slik at du enkelt kan bruke flisen i hagen din.

Tomterydding

Når du skal forberede en tomt for bygging eller annet bruk, er det viktig at området er klart og ryddet for vegetasjon og annet avfall. Oslo TreService tilbyr effektiv tomterydding, hvor vi fjerner alt fra trær og busker til røtter og stein. Vi bruker spesialisert utstyr for å sikre at tomten blir klar for bygging, landskapsarbeid eller annet arbeid på kort tid. Vår tomteryddingstjeneste er grundig, og vi legger stor vekt på å gjøre arbeidet på en måte som er skånsom mot miljøet.

Brøyting

Vinteren i Oslo kan være utfordrende med store mengder snø, og det er viktig å holde eiendommen tilgjengelig og trygg. Vi tilbyr pålitelig brøyting av private oppkjørsler, parkeringsplasser, gangveier og andre områder. Vårt moderne brøyteutstyr sørger for at snøen fjernes raskt og effektivt, slik at du slipper å bekymre deg for snøkaos på eiendommen din. Vi tilbyr også kontinuerlig brøyting gjennom hele vintersesongen, slik at du alltid har trygg tilgang til eiendommen din.

Strøing

I tillegg til brøyting, tilbyr vi strøing av gangstier, oppkjørsler, veier og andre utsatte områder. Is og snø kan gjøre underlaget glatt og farlig, men med vår strøingstjeneste reduserer vi risikoen for fallulykker betydelig. Vi bruker strømaterialer som gir god friksjon, og kan tilpasse mengden etter værforholdene. Strøing er en viktig del av vintervedlikeholdet, spesielt på områder med høy trafikk eller der sikkerhet er kritisk.
Hvorfor Velge Oslo TreService?

Når du velger Oslo TreService, velger du en partner som setter dine behov først. Her er noen av grunnene til at vi er det foretrukne valget for mange i Oslo:

Erfaring og Ekspertise: Vi har mange års erfaring i bransjen og et dyktig team som er opplært i de nyeste teknikkene innen trepleie og utevedlikehold. Vår ekspertise sikrer at vi alltid leverer tjenester av høyeste kvalitet.

Fokus på Sikkerhet: Sikkerhet er vår høyeste prioritet. Vi følger strenge sikkerhetsprotokoller i alle våre oppdrag, enten det er trefelling, stubbefresing eller brøyting. Dette sikrer at både vårt team og dine eiendommer er trygge gjennom hele prosessen.

Tilpassede Løsninger: Vi forstår at hver eiendom er unik, og vi tilpasser våre tjenester etter dine spesifikke behov. Enten du trenger hjelp med ett tre eller en omfattende tomterydding, tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer perfekt for deg.

Kundens Behov i Fokus: Vi legger stor vekt på kundetilfredshet og arbeider tett med deg for å sikre at resultatet lever opp til dine forventninger. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi råd gjennom hele prosessen.

Konkurransedyktige Priser: Våre tjenester er priset konkurransedyktig, uten at det går på bekostning av kvaliteten. Vi gir deg et klart og tydelig tilbud uten skjulte kostnader, slik at du alltid vet hva du betaler for.

Oslo TreService er her for å hjelpe deg med alle dine behov innen trefelling, trepleie, og vintervedlikehold. Vi ser frem til å samarbeide med deg for å skape trygge og vakre uteområder som du kan nyte året rundt.

Kontakt Oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende befaring? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er alltid klare til å hjelpe deg med våre tjenester og gi deg råd om hvordan du best kan ivareta dine uteområder.

Oslo TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Sorgenfrigata 36a
0365 Oslo
Telefon: 21569839
Products & Services (1)
Vi kan fjerne ethvert tre uansett situasjon. Ingen jobb er for stor eller for liten. Vi kan felle et...

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Oslo TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert or Yelono users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Oslo TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us on
Related Searches
Share this listing
Send to WhatsApp Share on Facebook Share on Linkedin